Grijp je kans, de inschrijvingen zijn weer begonnen!

Beste geïnteresseerde,

Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor onze moslimgemeenschap? Bouw met ons mee aan de samenleving!

IUASR opent voor jou de deuren om op zowel klassieke als academische wijze kennis op te doen in het binnen- en buitenland.

Word islamoloog, theoloog, imam en/of islamitische geestelijke verzorger!

Heb je interesse in een opleiding en wil je je inschrijven;

Indien in het bezit van ten minste een MBO4 of HAVO diploma, kan je direct inschrijven voor de Bacheloropleiding.

Indien in het bezit van ten minste een HBO diploma, kan je direct inschrijven voor de Masteropleiding (zie ‘toelatingseisen’ van de Masteropleiding op onze website).

Na een succesvolle afronding van de bacheloropleiding mag een afgestudeerde zich Islamitisch Theoloog noemen (Bachelor of Arts).

Een groot aantal van de IUASR-afgestudeerden kiezen ervoor om hun opleiding voort te zetten; Voor de meerderheid van deze afgestudeerden is een WO-vervolgopleiding een logische keuze, hier gaat vaak een pre-master aan vooraf. Een ander deel heeft in de afgelopen jaren ervoor gekozen te gaan werken als (imam)-theoloog bij verschillende moskeeën, stichtingen of verenigingen. Ook zijn er afgestudeerden die na hun studie hebben gekozen voor een ambtelijke positie bij verschillende instanties.

Afgestudeerden kunnen ook werken als islamdeskundige in onder andere overheidsinstellingen en niet-gouvernementele instellingen. Ook kan men hierna zijn carrière op verscheidene manieren vormgeven.

Tevens kan een student ook de HBO-master opleiding Islamitische Geestelijke Verzorging volgen bij de IUASR.

Na een succesvolle afronding van de masteropleiding mag een afgestudeerde zich Islamitisch Geestelijk Verzorger noemen (Master of Arts). Een aantal afgestudeerden hebben ervoor gekozen een eigen praktijk (geestelijke gezondheidszorg) op te richten, anderen werken in gevangenissen, ziekenhuizen of overheidsinstellingen. Ook kan men hierna zijn carrière op verscheidene manieren vormgeven.

Voor meer informatie kunt u mailen naar szaken@iuasr.nl  of bellen naar 010-4854721.

Reacties zijn gesloten.