OVERLIJDENSBERICHT

Waarlijk, het is aan Allah dat wij toebehoren en het is tot Hem dat wij zullen terugkeren.)
Het bestuur en de medewerkers van de Islamic University of Applied Sciences Rotterdam hebben de droevige plicht u in kennis te stellen van het overlijden van de echtgenote van onze geliefde professor dr. Ahmed Akgunduz die vandaag het aardse leven heeft verlaten.
Saime Belkiz, 1 januari 1960 – 3 maart 2021
Morgen 4 maart 2021 zal na het Asr gebed het Djanazaah-gebed plaatsvinden in moskee Esma’ül-Hüsna in Beykoz te Istanbul.
Moge Allah, de Meest Verhevene, de echtgenote van onze geliefde professor barmhartig en genadevol zijn, haar goede daden rijkelijk belonen, haar graf verruimen en met Zijn Noer verlichten, haar het Paradijs doen binnentreden en haar herenigen met haar dierbaren.
Moge Allah, de Meest Verhevene, onze geliefde professor en zijn naasten geduld en troost schenken en hun pijn, leed en verdriet verzachten.

Reacties zijn gesloten.